Over ons

Texttim.nl cadeauwinkel voor jouw persoonlijke cadeau

TextTim is dé winkel als je op zoek bent naar een persoonlijk en uniek cadeau. Wij graveren al onze producten direct in onze winkel. Wij gebruiken geen vervuilende inkt of stickers maar jouw tekst/design wordt voelbaar in het hout gebrand, duurzaam en met een luxe uitstraling! Direct klaar in onze winkel of vaak dezelfde dag nog verzonden. Van geboorte tot verjaardags- of trouwcadeau, bij TextTim vind je altijd een cadeau dat indruk maakt!

Midden in de grote winkelstraat van Arnhem vindt je onze fysieke winkel waar je 120 m2 aan persoonlijke cadeautjes vindt. Al onze producten kun je nu ook eenvoudig online ontwerpen en bestellen. In de winkel of online kun je een persoonlijk cadeau samenstellen en deze wordt in de meeste gevallen direct gegraveerd. Van borrelplank, doosjes, geboorteblokken of foto’s graveren, voor elke gelegenheid hebben wij het orgineelste cadeau. Neem gerust contact op zodat wij met jou mee kunnen denken.

"Vaak hoor ik dat mensen alles al hebben of het zelf al kopen, het gaat daarbij niet om het duurste of grootste cadeau, belangrijker is dat je moeite en aandacht besteed aan de persoon!" 

tim3 Over ons

Ik ben Tim Aaldering en met veel plezier denk en maak ik graag de persoonlijkste cadeaus voor jou. Met TextTim wil ik mensen inspireren om een duurzaam en betekenisvol cadeau te geven. Een persoonlijk cadeau is een geweldige manier om iemand te laten weten dat ze gewaardeerd worden en dat je aan hen denkt. Het kan een grote impact hebben op de ontvanger en kan helpen om relaties te versterken. Graag denk ik met jou mee zodat jij een cadeau geeft dat impact heeft. Zelf ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker en mijn ambitie is om van de winkel en webshop een sociale werkplaats te maken. Zo combineer ik mijn droombaan waarin ik creativiteit, ondernemerschap en sociale passie verbind. Help jij mij mee om deze droom te verwezenlijke?!

Texttim.nl staat voor duurzaamheid

TextTim probeert zo duurzaam mogelijk te werken. Zo worden de teksten en designs niet met vervuilende inkt of stickers gemaakt maar voelbaar gegraveerd in het hout. Niet alleen duurzaam voor het milieu maar ook met een luxer resultaat als gevolg. De houtstructuren komen letterlijk door het gegraveerde heen en zorgen voor een voelbaar en uniek resultaat. Onze producten worden gemaakt van duurzaam FSC hout. De productie hiervan is sinds 2021 in eigen beheer waardoor wij jou de beste prijs/kwaliteit verhouding kunnen bieden.

20230302 121817 Over ons
tim2 Over ons

Texttim.nl staat voor kwaliteit

In de winkel hebben wij de nieuwste lasergraveer machine staan, de Trotec Speedy serie. Met deze machine kunnen wij zeer snel de kleinste details voelbaar graveren in het hout. Wist je dat wij zelfs details kunnen graveren ter grootte van een haar? 

Winkel met een sociaal doel

TextTim heeft ook een sociale werkplaats waarbij wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt coachen. Bekijk de video en hoor alles over ons sociale doel.

Showroom
West Coast General Store

Naast de cadeau winkel voor jou persoonlijke cadeau, is Texttim.nl ook de flagshipstore en showroom van West Coast General Store. De groothandel in houten producten om te graveren. 

Heb je zelf een cadeauwinkel / graveermachine?  Kom gerust langs voor een kopje koffie. 

20230302 121817 Over ons

Duurzaam

FSC gekeurd hout en duurzaam gegraveerd.

20230302 121926 Over ons

Persoonlijk

Altijd iemand die persoonlijk meedenkt.

tim2 Over ons

Kwaliteit

De nieuwste machines die voelbaar graveren met de kleinste details.

20230302 121756 Over ons

Snelle levering

Jouw persoonlijke cadeau snel in huis.

Kies je cadeau op productbasis

Kies een cadeau voor het juiste moment

Komt binnenkort

Kies een cadeau voor de juiste persoon

Komt binnenkort