OVER TEXTTIM

VIDEO

ontdektexttim

Hoi, mijn naam is Tim Aaldering en ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werken aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb als doel om banden tussen mensen te versterken en persoonlijk contact te stimuleren. Immers vindt iedereen het fijn om gezien en geliefd te zijn. In mijn werk heb ik gezien dat eenzaamheid een grote rol speelt. Ik geloof dat persoonlijk contact meer waarde heeft dan het digitale. Met TextTim wil ik mensen inspireren een persoonlijk cadeau te geven en een blijvende indruk te maken. Daarnaast maak je er de blits mee op een feestje, dat wil jij toch ook?!

KWALITEIT

EIGEN PRODUCTIE

TextTim gebruikt voor zijn tekstborden geen inkt zoals bij de meeste tekstborden. Er wordt gebruik gemaakt van een computergestuurde laser die de tekst in het hout brandt. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling maar het is vooral beter voor het milieu. De laser werkt zo precies als een millimeter en daardoor is de kwaliteit bij elk tekstbord gewaarborgd.

Recentelijk hebben wij de aanschaf gedaan van de Trotec Speedy machine, dit geeft ons de ruimte om sneller te werken en betere gravures aan te bieden. De Trotec machines zijn tevens de beste machines op de markt! Ben jij op zoek naar de beste prijs/kwaliteit verhouding? Kies dan zeker voor TextTim, door de eigen productie in Arnhem hebben wij de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij zijn 6 dagen per week te vinden in onze winkel in Arnhem Centrum. Wij graveren je bestelling ter plekke in de winkel, bijna altijd verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog.

MILIEUVRIENDELIJK

DUURZAAM

TextTim.nl streeft er naar om zo duurzaam mogelijk te produceren. Dat betekent dat wij duurzaam hout gebruiken waarbij keurmerken controles uitvoeren op de herkomst van het hout. De tekst/afbeelding is voelbaar in het hout gegraveerd. De laser brandt heel precies in het hout, zo vervangen wij de gebruikelijke inkt en stickers. De stroom die verbruikt wordt in de winkel is 100% duurzaam. TextTim.nl heeft zelfs zijn eigen zonnepaneel.

Milieuvriendelijk

DUURZAAM

TextTim.nl streeft er naar om zo duurzaam mogelijk te produceren. Normaal worden tekstborden gemaakt van vervuilende inkt of stickers. Bij TextTim.nl wordt de tekst of afbeelding in het hout gegraveerd en alleen duurzaam hout gebruikt. De stroom die verbruikt wordt is 100% afkomstig van zonne-energie. TextTim.nl heeft zelfs zijn eigen zonnepaneel.

MAAK INDRUK

HET PERFECTE CADEAU

Een bijzonder cadeau vraagt om een goede presentatie. Daarom pakt TextTim jouw cadeau graag voor je in met een mooie strik. Het inpaklint is gemaakt van Rattan in de kleur bordeaux rood. Het geeft een warme uitstraling die past bij de boodschap. Voeg de inpakoptie toe in het winkelmandje voor maar €1,50.